Flash

Cauta in Foto-Magazin:
 


Aparitii editoriale


Expunerea
[click]  

Compozitia
[click]  

Lumina si iluminarea
[click]  

O varza fotogenica
[click]  

Bill Jay Confesiuni
fotografice
[click]  

 

 

Kata lanseaza seria de tocuri pentru obiective si blitzuri

 

logo_kata.jpg

 

Kata AP-322, toc pentru un blitz foto

KataAP322.jpg

Compatibil cu toate blitz-urile porfesionale. Este protejat si usor de accesat in orice moment. Tocul poate fi usor atasat de cureaua AB-301 (sau AB-302), cu ajutorul buclei cu arici de pe spatele tocului. Poate fi atatsat de orice curea sau rucsac cu ajutorul curelei cu arici incluse. Tocul mai are doua doua buzunare, unul tip plasa (intern) si unul cu fermoar (extern) pentru filtre, capace fata-spate sau alte accesorii mici.

 

Kata AP-323, toc pentru obiectiv foto 70-200 L f:2.8

KataAP323.jpg

Toc pentru un obiectiv foto model 70-200 L f:2,8. Este protejat si usor de accesat in orice moment. Tocul poate fi usor atasat de cureaua AB-301 (sau AB-302), cu ajutorul buclei cu arici de pe spatele tocului. Poate fi atatsat de orice curea sau rucsac cu ajutorul curelei cu arici incluse. Tocul mai are doua doua buzunare, unul tip plasa (intern) si unul cu fermoar (extern) pentru filtre, capace fata-spate sau alte accesorii mici. Tocul poate fi largit cu ajutorul fermoarelor laterale, astfel incat sa puteti transport obiectivul cu parasolarul montat.

 

Kata AP-324, toc pentru obiectiv foto 70-200 L f:4

KataAP324.jpg

Toc pentru un obiectiv foto model 70-200 L f:4. Este protejat si usor de accesat in orice moment. Tocul poate fi usor atasat de cureaua AB-301 (sau AB-302), cu ajutorul buclei cu arici de pe spatele tocului. Poate fi atatsat de orice curea sau rucsac cu ajutorul curelei cu arici incluse. Tocul mai are doua doua buzunare, unul tip plasa (intern) si unul cu fermoar (extern) pentru filtre, capace fata-spate sau alte accesorii mici. Tocul poate fi largit cu ajutorul fermoarelor laterale, astfel incat sa puteti transport obiectivul cu parasolarul montat.

 

Kata AP-325, toc pentru obiectiv foto 16-35 L f:2,8

KataAP325.jpg

Toc pentru un obiectiv foto model 16-35 L f:2,8. Este protejat si usor de accesat in orice moment. Tocul poate fi usor atasat de cureaua AB-301 (sau AB-302), cu ajutorul buclei cu arici de pe spatele tocului. Poate fi atatsat de orice curea sau rucsac cu ajutorul curelei cu arici incluse. Tocul mai are doua doua buzunare, unul tip plasa (intern) si unul cu fermoar (extern) pentru filtre, capace fata-spate sau alte accesorii mici. Tocul poate fi largit cu ajutorul fermoarelor laterale, astfel incat sa puteti transport obiectivul cu parasolarul montat.

 

Kata AP-326, toc pentru obiectiv foto 24-70 L f:2,8

KataAP326.jpg

Toc pentru un obiectiv foto model 24-70 L f:2,8. Este protejat si usor de accesat in orice moment. Tocul poate fi usor atasat de cureaua AB-301 (sau AB-302), cu ajutorul buclei cu arici de pe spatele tocului. Poate fi atatsat de orice curea sau rucsac cu ajutorul curelei cu arici incluse. Tocul mai are doua doua buzunare, unul tip plasa (intern) si unul cu fermoar (extern) pentru filtre, capace fata-spate sau alte accesorii mici. Tocul poate fi largit cu ajutorul fermoarelor laterale, astfel incat sa puteti transport obiectivul cu parasolarul montat.

 

Kata Curea Pentru Tocuri Obiective / Body AB-301

KataAB301.jpg

Cureaua auxiliara pentru talie AB-301 este solutia perfecta pentru pastrarea tuturor accesoriile dvs la indemana astfel incat veti avea acces usor la aceastea in orice moment. Aceasta centura reglabila se monteaza cu usurinta pe solduri, este foarte confortabila si poate sustine intre 1si 6 tocuri auxiliare. Fiecare toc auxiliar se ataseaza la unul dintre cele 8 bucle de-a lungul centurii pentru a va permite sa o pozitionati astfel incat sa fie cat mai confortabil pentru dumneavoastra. Dimensiune ajustabila intre 80 si 160 cm. Compatibila cu: AB-302 si AP-321, AP-322, AP-323, AP-324, AP-325, AP-326.

 

Produsele Kata au garantie 5 ani, la o utilizare corespunzatoare.
Produsele sunt disponibile si in Romania in magazinele foto specializate din Bucuresti si din tara.
Reprezentant Kata in Romania Simus Trading prin divizia foto - Photosetup

 

Mai multe detalii: www.photosetup.ro

logo_photosetup.jpg

 

 

Photosetup
decembrie, 2009
© Foto-Magazin.ro

 

Bookmark and Share


Aveti un articol interesant? Il asteptam pe adresa office@foto-magazin.ro. Redactia evalueaza articolele primite si premiaza cel mai bun articol publicat in luna precedenta cu suma de 50 RON.
Ultimele 5 subiecte din forum care au primit raspunsuri:

Adobe CC »
   de Dorian
   ieri, la ora 10:07
Program de
modificare si
procesare
fotografii »

   de Dorian
   acum 2 zile, la ora 14:54
Pagini interesante
pentru fotografi »

   de Ancuta
   acum 5 zile, la ora 09:36
Zvonuri despre
obiective »

   de Nikon
   acum 7 zile, la ora 08:53
Rumoare la Canon 2 »
   de Avram
   acum 8 zile, la ora 10:04

Pana acum, cei 8617 de utilizatori au scris 127314 mesaje.

 

 


Site-ul include cookie-uri. Detalii aici

Politica de confidentialitate